Наслов:

ПРВПАТ СО ЗВУКОТ НА ОРГУЛИТЕ


Издадено на: 19.11.1980
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5405 | Страна: 12

Програма:
Дела од Јохан Себастијан Бах, Цезар Франк и Оливие Мејсен.
Учесници:
Марија Докузова - пијано; Михајло Докузов - хорна

Клучни зборови:
1980 Владо Чучков Јохан Себастијан Бах Марија Докузова Михајло Докузов Оливие Мејсен Цезар Франк

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат