Наслов:

СИМПАТИЧНИ МУЗИЧАРИ


Издадено на: 12.11.1980
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5399 | Страна: 14

Програма:
Џез музика.
Учесници:
Жан Шара Капон - виолончело, Франција; Кристијан Ескуде - гитара, Франција

Клучни зборови:
1980 Владо Чучков Жан Шара Капон Кристијан Ескуде џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат