Наслов:

МУЗИЧКИ ОТКРИТИЈА – Разговор со музикологот Здравко Блажековиќ и пијанистката Иванка Кордиќ


Издадено на: 26.10.1980
Автор: О. Спиркоска
Периодика: Нова Македонија
Број: 12122 | Страна: 11


Клучни зборови:
1980 Здравко Блажековиќ Иванка Кордиќ интервју Спиркоска Струшка музичка есен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат