Наслов:

НЕНАМЕТЛИВО И ЧЕСНО МУЗИЦИРАЊЕ


Издадено на: 23.10.1980
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5382 | Страна: 13

Програма:
Квартет оп. 76 од Јозеф Хајдн, Квартет КВ 387 од Волфганг Амадеус Моцарт и Квартет бр. 18 од Лудвиг ван Бетовен.
Учесници:
Квартет „Еуфонија“, Романија

Клучни зборови:
1980 Владо Чучков Волфганг Амадеус Моцарт Јозеф Хајдн Квартет бр. 18 Квартет Еуфонија Квартет КВ 387 Квартет оп. 76 Лудвиг ван Бетовен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат