Наслов:

АФИРМАЦИЈА НА ЈУГОСЛОВЕНСКИОТ ЏЕЗ


Издадено на: 12.10.1980
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12114 | Страна: 10


Клучни зборови:
1980 Аирто Мореира Декстер Гордон Ета Камерун Јузеф Латиф Костадин Костадиновски џез музика џез фестивал Љубљана 80 Џон Хенди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат