Наслов:

ПОЧЕТОК СО ТРИУМФАЛНАТА МУЗИКА НА „АИДА“


Издадено на: 16.07.1980
Автор: Јелица Ѓеорѓеива Порента
Периодика: Нова Македонија
Број: 12026 | Страна: 10


Клучни зборови:
1980 интервју Јелица Ѓеорѓиева Порента Сплитско лето Франц Валтер

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат