Наслов:

ДВАЕСЕТ ГОДИНИ СПЛИТ


Објавено на: 12.07.1980
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 12022 | Страна: 7


Клучни зборови:
Фестивал Сплит Костадин Костадиновски 1980

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат