Наслов:

ПРЕД ПУБЛИКА ОД РОДИТЕЛИ И ПРОФЕСОРИ


Објавено на: 21.06.1980
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 12001 | Страна: 7


Клучни зборови:
годишен концерт Јане Коџабашија 1980 МБУЦ

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат