Наслов:

КАКО ДА СЕ ОПРАВДА СТЕКНАТОТО РЕНОМЕ – МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ И ОКОЛУ НИВ


Издадено на: 01.06.1980
Автор: Ѓорѓе Шаула
Периодика: Нова Македонија
Број: 11981 | Страна: 10


Клучни зборови:
1980 Ѓорѓе Шаула Мајски оперски вечери осврт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат