Наслов:

НЕ ПОТАМУ ОД ПРОСЕЧНОТО


Издадено на: 30.05.1980
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11979 | Страна: 9

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти од Анкарската опера: Осман Ѓокоглу, Сеит Ахмет, Ишик Курт; диригент: Томислав Шопов

Клучни зборови:
1980 Ишик Курт Јане Коџабашија Мајски оперски вечери Осман Ѓокоглу Сеит Ахмет Томислав Шопов Травијата Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат