Наслов:

НЕДОВОЛНО ИНТЕРЕСИРАЊЕ НА МЛАДИТЕ МУЗИЧКИ УМЕТНИЦИ


Издадено на: 16.05.1980
Автор: Милан Фирфов
Периодика: Нова Македонија
Број: 11965 | Страна: 10


Клучни зборови:
1980 Мајски оперски вечери Милан Фирфов Млади оперски надежи Томче Грнчаровски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат