Наслов:

ШОУ ПРОГРАМА ЗА ГРАЃАНСКИ ВКУСОВИ


Издадено на: 09.03.1980
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11898 | Страна: 11

Програма:
Три каприча од Локатели, Капричо бр. 24 од Паганини и др.
Учесници:
Џек Глацер - виолина, САД

Клучни зборови:
1980 Јане Коџабашија Капричо бр. 24 Локатели Паганини Три каприча Џек Глацер

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат