Наслов:

ВЕЧЕР ШТО БУДИ НОСТАЛГИИ


Издадено на: 17.11.1979
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11789 | Страна: 7


Клучни зборови:
1979 Забавни мелодии Здружение на композитори на Македонија Костадин Костадиновски Скопје 79

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат