Наслов:

БЕЗЛИЧНО И ЗДОДЕВНО


Издадено на: 13.11.1979
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5094 | Страна: 15

Програма:
Дела од Јарновиќ, Вебер, Шостакович и Радица.
Учесници:
Сплитски гудачки квартет, Хрватска; солисти: Иван Борчиќ - кларинет; Олга Рашиќ - пијано

Клучни зборови:
1979 Вебер Владо Чучков Иван Борчиќ Јарновиќ Олга Рашиќ Радиц Сплитски гудачки квартет Шостакович

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат