Наслов:

ЈУГОСЛОВЕНСКА РОК-СЦЕНА. ОД ИМИТАТОРСТВО ДО КРЕАТИВНОСТ


Објавено на: 03.11.1979
Автор: С. Чериков
Периодика: Нова Македонија
Број: 11776 | Страна: 7


Клучни зборови:
осврт 1979 Чемков југословенска рок музика

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат