Наслов:

МЕСТО ВО ОПШТАТА МУЗИЧКА ИСТОРИЈА. ЈУГОСЛОВЕНСКАТА РОК СЦЕНА


Издадено на: 20.10.1979
Автор: С. Чериков
Периодика: Нова Македонија
Број: 11762 | Страна: 7


Клучни зборови:
1979 осврт фестивал на југословенска рок музика Чериков

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат