Наслов:

„СВЕТА СОФИЈА“-РАДОСТ И ОДГОВОРНОСТ


Издадено на: 13.08.1979
Автор: Веле Митаноски
Периодика: Вечер
Број: 5013 | Страна: 7


Клучни зборови:
1979 Веле Митаноски Евгениј Корољов интервју Љупка Хаџи-Георгиева Охридско лето

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат