Наслов:

ХРАБРО И ДОБРО


Издадено на: 01.08.1979
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 5003 | Страна: 12

Програма:
Дела од Бах, Хајдн, Моцарт, Данци, Шелиговски (Дувачки квинтет) и Прошев (Мусандра 3).
Учесници:
Скопски дувачки квинтет

Клучни зборови:
1979 Бах Владо Чучков Данци дувачки квинтет Моцарт Мусандра 3 Охридско лето Прошев Скопски дувачки квинтет Хајдн Шелиговски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат