Наслов:

ТРАДИЦИОНАЛИЗМОТ КАКО КОЧНИЦА


Објавено на: 27.07.1979
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4999 | Страна: 10

Програма:
Гудачки квартет КВ 465 од Моцарт, Гудачки квартет бр. 4 од Шуберт и Квартет во G-dur од Равел.
Учесници:
Гудачки квартет „Мелос “, Германија

Клучни зборови:
Шуберт Равел 1979 Гудачки квартет бр. 4 Гудачки квартет Мелос Гудачки квартет КВ 465 Квартет во G-dur Владо Чучков Моцарт

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат