Наслов:

ОПАСНА МАГИЈА


Објавено на: 24.07.1979
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4996 | Страна: 12

Програма:
24 прелудиуми и Револуционерна етида од Шопен, Три моменти за пијано од „Петрушка“ од Стравински и Соната бр. 6 од Скрјабин.
Учесници:
Александар Слободјаник - пијано

Клучни зборови:
24 прелудиуми Револуционерна етида Владо Чучков Три моменти за пијано од Петрушка Стравински Шопен Соната бр. 6 Охридско лето Александар Слободјаник Скрјабин 1979

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат