Наслов:

ВЕЧЕР НА ВЕТЕРАНИ И ДЕБИТАНТИ


Издадено на: 03.07.1979
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11653 | Страна: 8

Програма:
Опера „Риголето“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти: Фердинанд Радован, Паулос Раптис, Бранислава Тодевска, Бранимир Стевановиќ; диригент: Фимчо Муратовски

Клучни зборови:
1979 Бранимир Стевановиќ Бранислава Тодевска Јане Коџабашија Паулос Раптис Риголето Фердинанд Радован Фимчо Муратовски Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат