Наслов:

ПОТТИК ЗА КАМЕРНОТО ОПЕРСКО И БАЛЕТСКО ТВОРЕШТВО


Објавено на: 24.06.1979
Автор: Јелица Ѓорѓиева Порента
Периодика: Нова Македонија
Број: 11644 | Страна: 11


Клучни зборови:
Јелица Ѓорѓиева Порента осврт 1979 Анале на камерната опера и балет во Осиек

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат