Наслов:

БАЛЕТОТ „КОШТАНА“ ОД БРАНЃОЛИЦА НА ПОЛСКАТА СЦЕНА


Издадено на: 15.06.1979
Автор: С. Ѓуровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 11635 | Страна: 9


Клучни зборови:
1979 Ѓуровска интервју Коштана Љубомир Бранѓолица

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат