Наслов:

СТУДИОЗНО И ДОЖИВЕАНО


Издадено на: 10.06.1979
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11630 | Страна: 10

Програма:
Концерт во D-dur за виолина и оркестар и Симфонија бр. 5 од Петар Илич Чајковски.
Учесници:
Македонска филхармонија; диригент: Томислав Шопов; Јован Колунџија - виолина, Србија

Клучни зборови:
1979 Јане Коџабашија Јован Колунџија Концерт во D-dur за виолина и оркестар Македонска филхармонија Петар Илич Чајковски Симфонија бр. 5 Томислав Шопов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат