Наслов:

ИЗРАСНАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ МУЗИЧКИ ТРАДИЦИИ – ПРВА ПОЧЕТНА ШКОЛА ЗА КЛАВИР


Издадено на: 08.06.1979
Автор: С. Ѓ.
Периодика: Нова Македонија
Број: 11628 | Страна: 9


Клучни зборови:
1979 Димитрије Бужаровски интервју Лепша Пиперковска Почетна школа за клавир учебник

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат