Наслов:

НЕИЗЕДНАЧЕНО НИВО


Издадено на: 17.05.1979
Автор: Милан Фирфов
Периодика: Нова Македонија
Број: 11606 | Страна: 8

Програма:
Опера „Трубадур“ од Џузепе Верди
Учесници:
солисти од Сараевската опера: Радмила Тодоровска, Борислав Александров, Маргит Томиќ, Иван Христов, Васил Манчев; диригент: Мирослав Хомен

Клучни зборови:
1979 Борислав Александров Васил Манчев Иван Христов Мајски оперски вечери Маргит Томиќ Милан Фирфов Мирослав Хомен Радмила Тодоровска Трубадур Џузепе Верди

Оригинален извадок: