Наслов:

ИСПИТ НА ТАЛЕНТОТ


Објавено на: 28.04.1979
Автор: Вера Бранѓолица
Периодика: Вечер
Број: 4924 | Страна: 11

Програма:
Импресија од Понкиели, Болеро од Равел и музика од Делиб, Чајковски и Верди.
Учесници:
Ученици од балетскиот оддел на МБУЦ

Клучни зборови:
Чајковски Равел Болеро Бранѓолица 1979 Ученици од балетскиот оддел на МБУЦ Импресија Понкиели Делиб Верди

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат