Наслов:

МАЕСТРАЛНИ ИСПОЛНУВАЊА


Издадено на: 10.03.1979
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4882 | Страна: 10

Учесници:
Кирил Рибарски - тромбон; Милица Шперовиќ - пијано

Клучни зборови:
1979 Владо Чучков Кирил Рибарски Милица Шперовиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат