Наслов:

ВРВНИ ИНТЕРПРЕТАТИВНИ ДОСТРЕЛИ


Издадено на: 13.02.1979
Автор: Милан Фирфов
Периодика: Нова Македонија
Број: 11515 | Страна: 10

Програма:
„Имитација на венецуелските харфисти“ од Лауро, дело од Јовичиќ и др.
Учесници:
Жан Пјер Жимез - гитара, Франција

Клучни зборови:
1979 Жан Пјер Жимез Имитација на венецуелските харфисти Јовичиќ Лауро Милан Фирфов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат