Наслов:

СУПТИЛЕН ВОКАЛЕН ЛИРИЧАР


Издадено на: 28.01.1979
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 11458 | Страна: 11


Клучни зборови:
1979 Драгослав Ортаков Трајко Прокопиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат