Наслов:

МУЗИЧКА ИГРА ЗА ДЕЦА


Издадено на: 26.01.1979
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11456 | Страна: 9

Програма:
„Шеќерна приказна“ од Димитрије Бужаровски

Клучни зборови:
1979 Димитрије Бужаровски Јане Коџабашија Шеќерна приказна

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат