Наслов:

СЕНЗИБИЛНА ПИЈАНИСТИЧКА ЛИЧНОСТ


Објавено на: 20.01.1979
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4840 | Страна: 11

Програма:
24 прелудиуми од Фредерик Шопен и Соната во cis-moll од Јоханес Брамс.
Учесници:
Гордана Бачоска - пијано
Забелешка:
20,21.01.1979

Клучни зборови:
Гордана Бачоска Соната во cis-moll Владо Чучков Фредерик Шопен Јоханес Брамс 1979 24 прелудиуми

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат