Наслов:

ПОТВРДЕНО РЕНОМЕ


Издадено на: 12.01.1979
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11483 | Страна: 9

Програма:
Соната на Перголезиеви теми од Барбиоли, Соната во c-moll од Дусек, Кончерто бр. 4 од Вивалди, Соната од Тешети, Сонатина од Моцарт и Сонатина во Бе од Леје.
Учесници:
Киро Давидовски - обоа; Татјана Шопова - харфа

Клучни зборови:
1979 Барбиоли Вивалди Дусек Јане Коџабашија Киро Давидовски Кончерто бр. 4 Леје Моцарт Соната Соната во c-moll Соната на Перголезиеви теми Сонатина Сонатина во Бе Татјана Шопова Тешети

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат