Наслов:

„СКОПЈЕ 78“


Издадено на: 10.11.1978
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11424 | Страна: 9


Клучни зборови:
1978 Александар Џамбазов Забавна музика Зорица Милисављевиќ Илија Пејовски Јане Коџабашија Решад Рандобрава Скопје 78 Славе Димитров

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат