Наслов:

ШУБЕРТОВА ВЕЧЕР


Издадено на: 01.11.1978
Автор: Милан Фирфов
Периодика: Нова Македонија
Број: 11415 | Страна: 10

Програма:
Алегро во c-moll, Соната во A-dur бр. 120 и Соната во B-dur од Франц Шуберт.
Учесници:
Матија Молцер - пијано, Србија

Клучни зборови:
1978 Алегро во c-moll Матија Молцер Милан Фирфов Соната во A-dur бр. 120 Соната во B-dur Франц Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат