Наслов:

ПЕСНА КОЈА ДОПИРА ДО СРЦЕТО. ОЛИВЕР ДРАГОЕВИЌ ВО СКОПЈЕ


Издадено на: 20.10.1978
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11403 | Страна: 8


Клучни зборови:
1978 Забавна музика Костадин Костадиновски Оливер Драгоевиќ Опрости ми папе

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат