Наслов:

ПОЧЕТОК ШТО ВЕТУВА


Објавено на: 13.10.1978
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11396 | Страна: 9

Програма:
Суита од Зографски, Соната оп. 100 бр. 2 од Брамс и дела од Хендл и Бетовен.
Учесници:
Румен Димитриев - виолина; Весна Петрушевска - пијано

Клучни зборови:
1978 Румен Димитриев Соната оп. 100 бр. 2 Суита Бетовен Брамс Зографски Хендл Весна Петрушевска Јане Коџабашија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат