Наслов:

РАФИНИРАНО И СУГЕСТИВНО


Издадено на: 27.07.1978
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11318 | Страна: 9

Програма:
Соната во a-moll оп. 137 бр. 2, Дуо соната во A-dur оп. 162 и Фантазија во C-dur оп. 159 од Франц Шуберт.
Учесници:
Миријам Филд - виолина, САД; Гарик Олсон - пијано, САД

Клучни зборови:
1978 Гарик Олсон Дуо соната во A-dur оп. 162 Јане Коџабашија Миријам Филд Охридско лето Соната во a-moll оп. 137 бр. 2 Фантазија во C-dur оп. 159 Франц Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат