Наслов:

ПЕСНАТА НА ЕВРОПА ГО ГУБИ СВОЈОТ БЛЕСОК


Објавено на: 29.04.1978
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11231 | Страна: 7


Клучни зборови:
Костадин Костадиновски осврт 1978 Песна на Европа 78

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат