Наслов:

КУЛТУРНАТА СОРАБОТКА Е НА НЕЗАДОВОЛИТЕЛНО НИВО – СРЕДБА СО ДИРИГЕНТОТ АНТОН КОЛАР


Издадено на: 21.04.1978
Автор: В. Механџиски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11223 | Страна: 10


Клучни зборови:
1978 Антон Колар интервју културна соработка Механџиски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат