Наслов:

НАПУШТАЊЕ НА РЕГИОНАЛНИТЕ РАМКИ – СРЕДБА СО ДИРИГЕНТОТ ТОМИСЛАВ ШОПОВ


Издадено на: 17.04.1978
Автор: В. Механџиски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11209 | Страна: 11


Клучни зборови:
1978 интервју Механџиски Томислав Шопов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат