Наслов:

АПЛАУЗИ ЗА ПРВИОТ РЕЦИТАЛ


Објавено на: 26.03.1978
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11197 | Страна: 10

Програма:
Соната во e-moll од Моцарт, Соната бр. 3 од Хамер и Соната за виола, флејта и харфа од Дебиси.
Учесници:
Љупчо Соколов - виола; Татјана Шопова - пијано и харфа; Никола Атанасов - флејта

Клучни зборови:
Соната во e-moll Соната бр. 3 Никола Атанасов Татјана Шопова Љупчо Соколов Јане Коџабашија 1978 Хамер Соната за виола Моцарт флејта и харфа Дебиси

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат