Наслов:

ПОЗИТИВНИ РЕЗУЛТАТИ


Издадено на: 18.03.1978
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 4581 | Страна: 11

Програма:
Дела од Бах, Хајдн, Моцарт, Прошев, Вајнгерл и Ибар.
Учесници:
Скопски дувачки квинтет
Забелешка:
18,19.03.1978

Клучни зборови:
1978 Бах Вајнгерл Владо Чучков Ибар Моцарт Прошев Скопски дувачки квинтет Хајдн

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат