Наслов:

ПРОПАГИРАЊЕТО НА СЕРИОЗНАТА МУЗИКА Е НЕОПХОДНО – СРЕДБА СО ОСКАР ДАНОН


Издадено на: 17.03.1978
Автор: В. Механџиски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11188 | Страна: 10


Клучни зборови:
1978 интервју Механџиски Оскар Данон сериозна музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат