Наслов:

СО ГОДИНИ НЕПРОМЕНЕТИ СОСТОЈБИ – СРЕДБА СО ФИМЧО МУРАТОВСКИ


Издадено на: 10.03.1978
Автор: В. Механџиски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11181 | Страна: 10


Клучни зборови:
1978 интервју македонска музика Механџики музички живот Фимчо Муратовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат