Наслов:

ПРИЈАТНО ДОЖИВУВАЊЕ ЗА МАЛУБРОЕН АУДИТОРИУМ


Издадено на: 03.03.1978
Автор: Милан Фирфов
Периодика: Нова Македонија
Број: 11174 | Страна: 7

Програма:
Соната оп. 176 од Камиј Сен-Санс, Соната бревис од Златан Вауда, Интродукција и рондо од Видер, Минијатури од Стравински и Четири пиеси од Берг.
Учесници:
Иван Борчиќ - кларинет, Хрватска; Олга Рачиќ - пијано, Хрватска

Клучни зборови:
1978 Златан Вауда Иван Борчиќ Интродукциј Камиј Сен-Санс Милан Фирфов Олга Рачиќ Соната Бревис Соната оп. 176

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат