Наслов:

ВО СЛУЖБА НА ДУХОВНИТЕ ВРЕДНОСТИ НА МУЗИЧКАТА УМЕТНОСТ


Издадено на: 22.01.1978
Автор: Михајло Николовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 11134 | Страна: 5


Клучни зборови:
1978 Друштво на композиторите Друштво на музичките уметници Михајло Николовски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат