Наслов:

ЖЕЛБА ЗА ПОЧЕСТИ СРЕДБИ


Објавено на: 20.01.1978
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11132 | Страна: 10

Програма:
Дела од Љубомир Бранѓолица, Драган Ѓаконовски, Илија Пејовски, Кире Костов
Учесници:
Танцов оркестар на РТС; диригенти: Драган Ѓаконовски и Александар Џамбазов

Клучни зборови:
Кире Костов Драган Ѓаконовски Љубомир Бранѓолица Александар Џамбазов Јане Коџабашија 1978 Танцов оркестар на РТС Илија Пејовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат