Наслов:

НЕЗАБОРАВЕН НАСТАН


Издадено на: 27.12.1977
Автор: Јане Коџабашија
Периодика: Нова Македонија
Број: 11110 | Страна: 9

Програма:
Италијански концерт од Јохан Себастијан Бах, Соната оп. 81 од Лудвиг ван Бетовен и Италијанска суита од Ди Мартино.
Учесници:
Паола Валпе - пијано, Италија

Клучни зборови:
1977 Ди Мартино Италијанска суита Италијански концерт Јане Коџабашија Јохан Себастијан Бах Лудвиг ван Бетовен Паола Валпе Соната оп. 81

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат