Наслов:

ОД КУМАНОВКА ДО КАПИДАН


Издадено на: 10.12.1977
Автор: Цветанка Зојчевска
Периодика: Вечер
Број: 4498 | Страна: 11

Забелешка:
10,11.12.1977

Клучни зборови:
1977 интервју Кузман Капидан Кумановка Награда АВНОЈ Трајко Прокопиев Цветанка Зојчевска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат